SERTİFİKALI BESLEME YEMLERİ

Sertifikalı LabDiet ® ürünleri, sevkiyattan önce test edilir. Her bir lot, anahtar kirletici maddelerin maksimum konsantrasyonlarını aşmadığı onaylanmış ve PMI Nutrition international tarafından sertifikalandırılmıştır.
Sertifikalı Labdiet Ürünleri Sıçanlar, fareler, hamsterler, kobaylar, köpekler, kediler, tavşanlar ve maymunlar için ilaç ve östrojen içermeyen FSSC 22000 Sertifikalı güvenilir araştırma yemi sağlar.
Sıkı sertifikasyon , her bir üretim lotundan birden fazla numunenin derlenmesi ile başlar. Kompozit numuneler, ağır metaller, aflatoksinler, klorlu hidrokarbonlar, organofosfatlar ve belirtilen besinler için analiz edilir. Her bir kompozit numunenin bir kısmı, daha sonraki bir tarihte ek analizlere ihtiyaç duyulması durumunda bir yıl boyunca 0 ° F’de saklanır.
Bir kompozit numunenin spesifikasyonlarımızı karşıladığı kanıtlandıktan sonra, bu üretim lotundaki torbalar resmi olarak onaylanır ve sevkiyat için serbest bırakılır. Her torbayla birlikte gerçek kirletici konsantrasyonlarını gösteren bir sertifika alırsınız.

Bir kompozit numunenin spesifikasyonları karşıladığı kanıtlandıktan sonra, bu üretim lotundaki torbalar resmi olarak onaylanır ve sevkiyat için hazır hale gelir.. Her torbayla birlikte gerçek kirletici konsantrasyonlarını gösteren bir sertifika alırsınız.

Sertifikalı LabDiet ® Profili

Bir kompozit numunenin analizine dayalı olarak, her Sertifikalı LabDiet® ürünü aşağıdaki maddelerin bu maksimum konsantrasyonlarından fazlasını içermez:

 

Ağır metaller Maksimum
Konsantrasyon
 
Arsenik 1,0 ppm
Kadmiyum 0,5 ppm
Öncülük etmek 1,5 sayfa / dakika’ya kadar
Merkür 0,2 ppm
Selenyum 0,5 ppm
Aflatoksin 5 ppb  
Klorlanmış hidrokarbonlar
Aldrin .03 ppm
BHC (Alfa) , 05 ppm
BHC (Beta) , 05 ppm
BHC (Delta) , 05 ppm
Klordan , 05 ppm
DDT ile ilgili maddeler 0,15 ppm
Dieldrin .03 ppm
Endrin .03 ppm
HCB , 05 ppm
Heptaklor .03 ppm
Heptaklor Epoksit .03 ppm
Lindane , 05 ppm
Metoksiklor 0,5 ppm
Mirex .02 ppm
PCB 0,15 ppm
Organofosfatlar
Diazinon 0,5 ppm
Disulfaton 0,5 ppm
Ethion 0,5 ppm
Malathion 0,5 ppm
Metil Parathion 0,5 ppm
Parathion (Etil) 0,5 ppm
Thimet 0,5 ppm
Thiodan1 0,5 ppm
Trithion1 0,5 ppm

 

Toplam endosülfan II ve endosülfan sülfat ifade eder